Zabıtadan İşgaliye Denetimi

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehirdeki işgaliye sorunlarına çözüm olmak amacıyla denetimlerini sıklaştırdı. Son olarak, kumaşçılar çarşısı ve kapalı pazaryeri çevresinde gerçekleştirilen denetimlerde, dükkânların önünde ve çevresinde yapıl

Yaşam Yayın: 17 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 17.10.2024 16:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
9 okunma
Google News

Zabıta ekipleri, esnafların kaldırımları işgal etmemesi ve yaya trafiğinin aksamaması için uyarılarda bulundu. Ayrıca, izinsiz şekilde kurulan tezgâhlar ve dükkân dışındaki ürün sergilemeleri de yerinde incelendi. Dükkân ve tezgâh çevresine taşan ürünlerle ilgili de esnaflara uyarılarda bulunuldu.

Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların güvenli ve konforlu bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için bu tür denetimlerin devam edeceğini duyurdu. Yalova’da, işgaliye sorununa karşı kararlı adımlar atan Zabıta ekipleri, vatandaşların huzuru için gereken adımları atmaya devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.