Kılıç Yol Çizgileri Çizildi

Yalova Valiliği İl Özel İdaresi tarafından, köy yollarında trafik güvenliğini artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında Taşköprü merkez ile Kılıç Köyü girişi arasındaki güzergahta su bazlı yol çizgi uygulaması gerçekleştirildi.

Yayın: 25 Haziran 2026 - Perşembe - Güncelleme: 25.06.2026 14:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 18 sn.
Google News
Yaklaşık 5 kilometrelik yol kesiminde tamamlanan çalışmalarla birlikte sürücüler için yolun görünürlüğünün artırılması ve trafik güvenliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor.
Yalova Valiliği İl Özel İdaresi olarak, ulaşım altyapısının daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi amacıyla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.