Başkan Gürel Hal Esnafını Ziyaret Etti

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova Belediyesi Hal Müdürlüğü’nü ziyaret ederek hal esnafıyla bir araya geldi.

Ekonomi Yayın: 09 Ocak 2026 - Cuma - Güncelleme: 09.01.2026 09:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Gürel’e, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ da eşlik etti. Buluşmada esnaflarla tek tek sohbet eden Başkan Gürel, talep ve önerileri yerinde dinledi.

Ziyaret kapsamında hal esnafının çalışma koşulları, karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Başkan Gürel; “Belediye olarak hal esnafımızın her zaman yanında olduğumuzu tekrardan belirtmek isterim. Sizler üreticiden tüketiciye uzanan tedarik zincirinin önemli bir parçasısınız. Burada olan esnafımız kente sağladığı katkının büyük olduğunu belirtmek isterim Bizler sizler için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve çalışacağız” dedi. Gürel, sağlıklı, düzenli ve sürdürülebilir bir hal yapısı için yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Esnaflar da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediye yönetimiyle doğrudan iletişim kurmanın kendileri için önemli olduğunu ifade etti. Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.