Yalova'da Gayrimenkul Ofisinde Silahlı Olay: 2 Ölü

Yalova’da bir gayrimenkul ofisinde meydana gelen silahlı olayda iki kişi yaşamını yitirdi.

Asayiş Yayın: 29 Temmuz 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 29.07.2026 17:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News
 Edinilen bilgiye göre olay, Siteler Mahallesi Çimen Sokak’ta bulunan Yerlitürk Gayrimenkul isimli iş yerinde meydana geldi.
 
İddiaya göre 49 yaşındaki Gül Nihal Akçal, iş yerine gelerek 40 yaşındaki Enes Vasfi Yerlikaya’ya yanında getirdiği tabancayla ateş etti. Akçal, daha sonra aynı silahla kendisini vurdu.
 
Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Akçal ile Yerlikaya’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
 
Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayın nedenine ilişkin polis ekiplerince geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.