Tonami Köprüsü’nde 14 Günlük Kapanma: Bursa Yönü Trafiğe Kapatılıyor

Karayolları ekiplerince bakım ve onarım çalışmaları kapsamında daha önce Aralık ayında bir ay süreyle iki yönlü olarak planlanan ancak yalnızca Bursa-İzmit istikametinde uygulanan çalışma sonrası, Tonami Köprüsü’nde yeni bir süreç başlıyor.

Yaşam Yayın: 22 Nisan 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 22.04.2026 20:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News
Yetkililerden alınan bilgilere göre, köprünün Kocaeli-Bursa istikameti 27 Nisan 2026 tarihi itibarıyla çift şerit halinde trafiğe kapatılacak. Çalışmaların yaklaşık 14 gün sürmesi planlanırken, bu süre boyunca ilgili güzergâh araç trafiğine kapalı olacak.
Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen çalışmalar sırasında Yalova trafiğinde yaşanan yoğunluk ve aksaklıklar hafızalardaki yerini korurken, bazı vatandaşlar önceki planlamaya uyulmaması nedeniyle duruma tepki gösterdi.
Çalışmalar süresince trafik akışı köprünün alt kısmından sağlanacak. Sürücüler, Tonami Kavşağı ile Çavuşdayı Kavşağı’nı kullanarak Bursa istikametine yönlendirilecek.
Yetkililer, sürücülerin trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.