Vandallar Çocuk Oyun Alanlarını Tahrip Etti

Yalova’da vandalların yapmış olduğu tahribatlar her geçen gün artıyor. Özellikle çocuk oyun alanlarında tahrip eden kimliği belirsiz kişiler park ve mini halı sahalara zarar vermeye devam ediyor.

Yaşam Yayın: 09 Mayıs 2025 - Cuma - Güncelleme: 09.05.2025 08:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

Kazım Karabekir Mahallesi Ağaç Sokak'ta yer alan mini halı sahada bulunan kalelerden biri yerinden sökülürken aynı saha içinde bulunan diğer kale ise yerinde bulunamadı. Öte yandan, Dere Mahallesi Yasemin Sokak'ta bulunan parkta da benzer şekilde zarar meydana geldi. Parkı çevreleyen tel örgüler, kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edilerek yerlerinden çıkarıldı.

Her iki alanda verilen zararları tespit eden Yalova Belediyesi ekipleri, hasar görülen noktalarda bakım ve onarımlarını en kısa sürede gerçekleştirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.