“Yalova’da Uyuşturucuya Geçit Yok!”

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri uyuşturucuyla mücadelede çok sayıda operasyon düzenliyor.

Asayiş Yayın: 02 Eylül 2025 - Salı - Güncelleme: 02.09.2025 10:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde nakli, sevkiyatı ve ticaretini yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen titiz çalışmalar kapsamında;
E.Y., G.E. ve N.E. isimli 3 şüpheli şahıs yakalanarak
gözaltına alındı.
Şüpheli şahısların araç ve ikametlerinde yapılan aramalarda;
• 1 kilogram Metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Gözaltına alınan 3 şahıs, haklarında düzenlenen “TCK 188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçu kapsamında sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Ayrıca; “TCK 191 Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak ve Bulundurmak, Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma ve Taşıma ile Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması” suçlarından hakkında 12 yıl 5 ay 9 gün kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan M.Ş.B. yakalanarak cezaevine teslim edildi.
İlçe Emniyet Müdürlükleri, Asayiş Şube Müdürlüğü
ve Yalova Polis Merkezi Amirliği görevlileri tarafından
gerçekleştirilen çalışmalarda; uyuşturucu madde suçlarına karışan 4 şahıs yakalandı.
Yapılan aramalarda;
• 38 adet Sentetik Ecza Hap
• 3,05 gr Esrar maddesi
• 3 gr Metamfetamin maddesi
• 0,4 gr Sentetik Kannabinoid maddesi
• 6 kök Kenevir bitkisi ele geçirildi.
25 - 31 Ağustos 2025 tarihleri arasında; 14 olayda 18 şahsa adli işlem yapıldı, 7 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.