Vekil Akyol 19 Mayıs'ı Kutladı

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 106. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yaşam Yayın: 20 May 2025 - Tuesday - Güncelleme: 20.05.2025 15:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Akyol mesajında, “Samsun’da bundan tam 106 yıl önce başlayan ve Millî Mücadelemizi zaferle taçlandıran 19 Mayıs 1919, güçlü Türkiye’nin inşasında ilk tuğlanın konulduğu tarihtir” ifadelerini kullandı.

İSTİKLAL RUHUNUN KIVILCIMI HER KÖŞEDE YANKILANDI

Milletimizin düşman işgaline karşı gösterdiği kararlılığa dikkat çeken Akyol, “Bu tarih, milletimizin düşman işgaline karşı, ülkemizin her köşesinden yükselen istiklal ve istikbal ruhunun kıvılcımı olmuştur” dedi.

GENÇLİĞE İNANÇ, GELECEĞE UMUT

Geleceğin teminatı olan gençliğe olan güvenini vurgulayan Akyol, “Büyük ve güçlü Türkiye, gençlerimizin inancı ve gayretiyle yükselecektir” şeklinde konuştu.

Akyol, “Bu vesileyle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Millî Mücadele kahramanlarını ve vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.