Doğançay’ın Yorumu İle Ustalara Saygı Gecesi Düzenlendi

Yalova Belediyesi, ‘Yürüyen Köşk Kültür ve Sanat Etkinlikleri’ kapsamında Sanatçı Göksel Doğançay’ın muhteşem yorumu ile ‘Ustalara Saygı Gecesi’ düzenledi. Konsere, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da katıldı. Yalova Belediyesi’nin düzenlediği..

Doğançay’ın Yorumu İle Ustalara Saygı Gecesi Düzenlendi
Yayınlanma: Güncelleme: 81 views

Yalova Belediyesi, ‘Yürüyen Köşk Kültür ve Sanat Etkinlikleri’ kapsamında Sanatçı Göksel Doğançay’ın muhteşem yorumu ile ‘Ustalara Saygı Gecesi’ düzenledi. Konsere, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da katıldı.

Yalova Belediyesi’nin düzenlediği muhteşem gecede Sanatçı Göksel Doğançay, Barış Manço ve Cem Karaca’nın şarkılarını seslendirdi. Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde Doğançay, sahnedeki muhteşem ışık şovları eşliğinde şarkıları, konuklarının yanına gelerek seslendirdi. Her şarkıda konukları geçmişe götüren Doğançay, performansı ile de dakikalarca alkışlandı.

Konser sonrası sahnede konuşan Başkan Tutuk, “Bizleri geçmişe götüren gençliğimizde bol bol dinlediğimiz usta sanatçılarımızın şarkılarını, Kıymetli Sanatçımız Göksel Doğançay’ın yorumu ile dinledik. Ben kendisini bu güzel performansı için tebrik ediyorum. Siz kıymetli hemşehrilerimiz için hazırladığımız birçok kültür ve sanat faaliyetini yine sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.